Ispovest Monike Levinski: Bil me iskoristio

0

Bili smo u vezi: Monika Levinski i Bil Klinton
 

"Duboko žalim zbog onoga što se dogodilo između mene i predsednika Klintona. U nekim krugovima smatraju da je Klinton kupio moje ćutanje. Zašto bih se inače suzdržavala da progovorim o svemu, misle oni. Uveravam vas da je to daleko od istine. Konačno sam odlučila da dam mojoj prošlosti svrhu , a koliko će me to koštati, uskoro ću saznati", započela je Monika svoju prvu ispovesti posle više godina ćutanja.

 

Za sada su objavljeni samo neki delovi članka koji će "Vaniti Fair" u celosti objaviti za nekoliko dana. Levinski je ostala pri tome da je njena afera s Klintonom bila između dve odrasle osobe koje su pristale na nju. Ono što je najviše pogodilo je bilo javno poniženje koje je doživela u skandalu koji je trajno uticao na njen život.

Bil Klinton

 

"Naravno, moj šef me iskoristio, ali ću uvek ostati pri tome da se radilo o vezi na koju smo oboje pristali. Zlostavljanje je krenulo kasnije, kada sam postala žrtveni jarac kako bih zaštitila njegovu poziciju. Klintonova administracija, ostali političari i mediji su me žigosali, a taj pečat je ostao jer je bio prožet moću", smatra Levinski i tvrdi da je posle skandala odbila ponude koje bi joj donele preko 10.000.000 dolara, ali je smatrala da to ne bi bilo ispravno.

 

Posle afere živela je u Londonu, gde je magistrirala socijalnu psihologiju na LSE- ju. Živela je i u Los Anđelesu, Njujorku i Portlandu. Tokom tog vremena bila je na mnogo razgovora za posao, ali su je prema njenim rečima, poslodavci stalno odbijali zbog njene prošlosti. U nekim slučajevima bi joj ponudili posao, ali “iz pogrešnih razloga”. Naime , rekli su joj da bi posao koji bi obavljala uključivao prisustvovanje na raznim događajima gde bi bili prisutni i mediji.

 

Ona dodaje kako je u trenutku kada je procurela vest o njenoj aferi s Klintonom bila najosramoćenija osoba na svetu. "Možda sam i prva osoba čije je globalno poniženje došlo zahvaljujući Internetu", zaključuje Levinski kojoj je trenutni cilj da pomogne žrtvama poniženja i zlostavljanja preko Interneta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here