Ivanovićeva: Nisam potpuno spremna ušla u meč

0

 Ana Ivanović
 

Ivanovićeva nije danas uspela da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je izgubila od 24. teniserke sveta rezultatom 3:6, 3:6.

"Sebi sam napravila pritisak malo, pošto sam osećala da sam dobro odigrala celu sezonu na šljaci. Danas uopšte nisam našla svoj ritam, imala sam šanse na početku meča koje nisam iskoristila, tu sam pala i nikako nisam mogla da se dignem. Uvek postoji vise razloga za poraz, jednostavno takav je bio dan, nisam skroz spremna usla u meč", rekla je Ivanovićeva posle meča.

 

Ana, koja je 12. na WTA listi, pohvalila je Safarovu.

"Ona je dobra igračica, zaista je dobro odigrala. Razočarana sam što sam na ovaj način završila turnir, a najviše što nisam uspela da nađem ritam i agresivnost. Ona je levoruka i problematično mi je da čitam njen servis. Danas je dobro servirala, malo je grešila, bila je agresivna iz forhenda a ja nisam uspela da nametnem svoju
igru", rekla je Ivanovićeva.

 

Ona je istakla da će joj poraz protiv Safarove biti podstrek za naporan rad u nastavku sezone.

"Veoma sam razočarana, ali ovo je bila dobra sezona na šljaci. Ovaj poraz je podstrek, moram još da radim i napredujem i poboljšam neke stvari u igri. Teško mi je pao poraz, kao i svaki, ali gledam napred i mislim da imam šanse da se vratim i postignem ciljeve koje sam ove godine zacrtala", rekla je Ana.

 

Ivanovićeva je dodala da će joj pripremni turnir pred Vimbldon biti u Birmingemu.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here