J. Gajeskov
Pričešće najmlađih

U nedelju 3. novembra, na praznik svetih Ilariona Maglinskog i Visariona Ispovednika, svetu liturgiju u Misionarskom hramu Svetog apostola i jevanđeliste Luke u sidnejskom kvartu Liverpul služio je i vernike pričestio starešina ove naše svetinje protonamesnik Aleksandar Milutinović.

POZIV VERNICIMA: Starešina hrama Aleksandar Milutinović

Sasluživao je otac Branko Vasilić, Apostole je čitao Milorad Branežec, a odgovarali su pojci u pevnici, u prisustvu velikog broja vernika.

ČITAO APOSTOLE: Milorad Branežec

Posle pastirske besede na temu čovekovog traženja Boga, otac Aleksandar je obavestio prisutne vernike i vaskoliki srpski narod sidnejske metropole i okoline, da će se tradicionalni banket Misionarske parohije liverpulske održati u sali Srpskog centra Bonirig u subotu 23. novembra, sa početkom u 19 sati.

Pričešće najmlađih

Više pojedinosti o programu i nabavci ulaznica pratite buduća obaveštenja organizatora na stranicama „Vesti“.

Novi hram u Liverpulu u izgradnji

Otac Aleksandar Milutinović je pohvalio grupu radnika koja je dobrovoljno vredno radila prošle subote na važnim poslovima izgradnje novog hrama u Liverpulu.

Ukoliko želite da na bilo koji način pomognete dovršenje izgradnje ove crkve, jedinstvenoj po svojoj lepoti, u bilo koje vreme obratite se ocu Aleksandru na tel: 0413 650 102.

 

Posle bogosluženja serviran je zajednički ručak za sve prisutne.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime