Jagodina kritikuje Partizan

0

"Jagodina je u prošlom kolu igrala bez sedmorice standardnih prvotimaca i nije zahtevala odlaganje meča", rekao je predsednik Jagodine Goran Milanović i ocenio da je odluka Takmičarske komisije "pravi put za regularnost prvenstva, i Jagodina želi da tome doprinese na svaki način".

 

"Ne treba favorizovati klubove jer je čast igrati za reprezentaciju. Kada Jagodina bude imala reprezentativce, igraće svaki put u predviđenim termnima, neće tražiti odlaganja utakmica, ma kako bilo. Reprezentacija ne može da bude izgovor ili alibi ni jednom klubu, već suprotno, da klubovi jačaju reprezentaciju i teže da imaju što više reprezentativaca", dodao je prvi čovek Jagodine.

 

Partizan je pre dva dana zatražio odlaganje prvenstvenog meča sa Jagodinom, jer je šest fudbalera "crno-belih" igralo za reprezentaciju Srbije na prijateljskom duelu sa Japanom (3:0).

 

Stevanović zabrinut za Fejsu

 

"Koliko god da mi je drago zbog rezultata, toliko ako ne i više razočaran sam zbog povrede Ljubomira Fejse, ali i minutaže koju su, osim Davidova, imali fudbaleri Partizana u Osaki", rekao je trener Partizana Goran Stevanović za "Sport".

Povredu standardnog prvotimca crno-belih Stevanović je nazvao "najgorim što je moglo da se desi u ovom trenutku".

"Zna se koliko pruža i šta u poslednje vreme znači Fejsa za igru Partizana. Dakle, gore nije moglo da nas snađe u ovom trenutku. Lepo je kada imaš šestoricu fudbalera u nacionalnom timu, ali ova utakmica u Japanu otežaće nam situaciju i u prvenstvu i u Kupu. To odgovorno tvrdim kao trener Partizana", rekao je Stevanović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here