Januarska fudbalska pijaca: “Bezobrazni” PSŽ!

0

Beta/AP/M.P.

Zvezda prelaznog roka: Pol Pogba, vezista Juventusa

 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21:27 – Hoće li se Juventus odupreti i ovoj ponudi. Pari Sen Žermen sprema ponudu za Pola Pogbu vredu 75 miliona evra! 

21:12 – Nemački Bundesligaš Hamburg želi da dovede reprezentativca Srbije Zdravka Kuzmanovića u ovom prelaznom roku, preneli su danas italijanski mediji. Hamburg, kako se navodi, Kuzmanovića koji je fudbaler Intera, želi da dovede na pozajmicu do kraja sezone, uz opciju da ga na leto otkupi za četiri i po miliona evra. Inter navodno želi da proda Kuzmanovića, ali i da što više novca dobije odmah, ako je to moguće. 

19:46 – Potvrda! Čelsi je na zvaničnom sajtu objavio da će Marko Marin do kraja sezone braniti boje belgijskog Anderlehta.
19:03 – Svonsi je dobio pojačanje. Radi se o Kajlu Notonu iz Totenhema. Transfer je težak oko šest i po miliona evra.
18:31 – Fudbalski klub Valensija zainteresovan je za igrača Mančester junajteda Darena Flečera. Flečeru (30) ugovor sa Junajtedom ističe na kraju ove sezone, a "Skaj sport" i "As" tvrde da je on meta Valensije.

 

Škotski fudbaler je tokom karijere igrao samo za Mančester junajted, a na Old Trafordu je od 2001. godine.

18:14 –  Francuski fudbalski prvoligaš Bordo potpisao je danas ugovor sa švedskim napadačem Isakom Kiseom Telinom, saopštio je klub. Bordo je ugovor sa 22-godišnjim napadačem potpisao na četiri i po godine. Telin je danas prošao lekarske preglede, a onda je potpisao ugovor. Detalji nisu objavljeni, ali mediji navode da je cena transfera iz Malmea vredna 3,5 miliona evra. 
17:57 – Čelsi bi po svaku cenu Huana Kvadrada. Međutim, iz Fiorentine je "plavcima" poručeno da ako ne planiraju da daju 35 miliona evra, ne pokušavaju ništa drugo. Zbog toga je Murinjo spreman da proda Muhameda Salaha i Andreu Širlea.
17:16 – Real Madrid i zvanično je doveo mladog Martina Edegarda o kojem se protelih meseci pisalo i previše. Od cifre koju će ovaj mladić mesečno dobijati zavrteće vam se u glavi. OVDE pročitajte opširnije.
16:39 – Premijerligaš bi Bosanca, ponovo! Naime, Stouk je zainteresovan za usluge Vedada Ibiševića, a kako pišu britanski mediji na adresu Študgarta stigla je ponuda vredna šest milioa evra. Stouk je i prošle sezone u svojim redovima želeo da vidi reprezentativca BiH, ali tada transfer nije realizovan.

15:50 – Doskorašnji desni bek OFK Beograda Jovica Vasilić prvo je pojačanje Vojvodine u januarskom prelaznom roku. On je potpisao ugovor na dve i po godine. Iz novosadskih crveno-belih stižu informacije da su blizu nastavka saradnja sa iskusnim vezistom Enverom Alivodićem, koji je ove zime bio blizu prelaska u Partizan.

15:45 – Vladimir Jovović bi uskoro trebalo da postane novo pojačanje Crvene zvezde. Najbolji igrač crnogorskog prvenstva i reprezentativac "sokolova" bi trebalo da pojača konkurenciju na krilnim pozicijama, piše blic.rs.
15:05 – Borusija iz Dortmunda poslala je ponudu za veznog fudbalera Rome Rađu Naingolana u vrednosti od 26 miliona evra.
14:30 – Čelsi finalizira realizaciju transfera Daglasa Koste iz Šahtjora, za koga su klubu iz Donjecka ponudili 20 miliona evra, javlja "Dejli mejl". Klub sa "Stamford bridža" ne osutaje ni od angažovanja Pola Pogne i Huana Kudrada.

13:28 – Moskovski Dinamo poslao je višemilionsku ponudu za najboleg strelca Marseja Pjera Andrea Žinjaka, ali je tim sa "Velodroma" je odbio ponudu ruskog tima. Snažni napadač je ključni igrač u četi Marsela Bijelsa, koja će sa PSŽ-om i Lionom da se bori za titulu. Redove Moskovljana prošlog leta je pojačao francuski reprezentativac Valbuena, nekada vezista Marseja.

13:25 – Mihajlovićeva Sampdorija se pojačava posle odlaska najboljeg strelca Gabijadinija u Napoli. Novi fudbaleri tima iz Đenove su Luis Murijel i Andrea Koda. Murijel je potpisao do juna 2019. a Koda do juna 2017. godine.
12:05 – Juventus je zainteresovan da od Sasuola otkupe 50 procenata vlasništva nad mladim italijanskim reprezentativcem Simoneom Zazom.

11:56 – Mančester Junajted prati bivšeg vezistu Čelsija Kevina de Brujnea, piše "Dejli star". Takođe, za sjajnog Belgijanca zainteresovan je i gradski rival Mančester Siti. On je 2013. godine stigao na "Stamford Bridž" ali se nije dugo zadržao u redovima "plavaca" pa se vratio u Nemačku, gde sa velikim uspehom igra za Volfsburg.

11:54 – Valensija, Inter i Liverpul zainteresovani su za vezistu Mančester Sitija Džejmsa Milnera. Engleski reprezentativac mogao da ode sa "Etihada" kao slobodan igrač ako mu u klubu ne obećaju veću minutažu uoči potpisa novog ugovora, pišu britanski mediji. Milner je u redove "građana" stigao 2010. godine iz Aston Vile.

11:50 – Real Madrid i Kruzeiro dogovorili su transfer Lulasa Silve koji će s "kraljevima" da potpiiše ugovor na šest i po godina, prenosi "Marka.
11:41 – Čelsi se nada da će preduhitriti Mančester Junajted u dovođenju Pola Pogbe. "Plavci" spremju ponudu od 50 miliona eura plus Juventusu nude Nigerijca Džona Obija Mikela i Brazilca Ramiresa, piše "Dejli Ekspres". Osim "đavola" za sjajnog Francuza zainteresovan je i madridski Real, koji navodno nudi neveriovatnih 100 miliona evra. Na slatkim mukama je "stara dama" i Pogba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here