Najplaćenija domaća zvezda Jelena Karleuša na jednom od najpoznatijih beogradskih  splavova “Port” napravila je nezaboravnu žurku, za koju je vladalo veliko interesovanje publike.

Karte za nastup rasprodate su nedelju dana ranije, a popularna pevačica okupila je srpski džet-set koji je do ranih jutarnjih časova uživao u njenim hitovima.

JK se na ovom događaju pojavila negde posle jedan čas iza ponoći, u pratnji svog tima i igračica, a kako ona uvek iznenadi svojim neobičnim stajlingom u prilog govori i neočekivan izlazak pred fanove u kostimu pink boje sa Mini Maus šeširem, i perjem koje je upotpunilo njenu vizuelnu autentičnost.

Nastup je otvoren hitom “Slatka mala” koji su svi pevali u glas, a ubrzo potom su se nizale pesme “Ostavljam te”, “Insomnia” i mnoge druge.

Karleuša je napravila pravi “lom” na sceni.

Na nastupu JK u Beogradu viđene su i brojne poznate ličnosti. Tamo je bio Jelenin kolega iz žirija takmičenja “Zvezde Granda” Đorđe David.

Đorđe David

Zatim pevačica Mira Škorić.

Mira Škorić

Kao i manekenka Sofija Milošević, koja je u više intervjua demantovala natpise pojedinih medija da su ona i Karleuša u svađi.

Sofija Milošević

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here