Srpski trener misli da nije trenutak da preuzme nacionalni tim, jer želi svakodnevno da radi sa igračima. Blizu je novog posla.

Srbija je od utorka bez selektora. Mladen Krstajić nije “preživeo” ubedljivi poraz od Ukrajine (5:0), a ono što se i očekivalo dogodilo se na sednici Izvršnog odbora FSS dva dana posle pobede nad Litvanijom.

Sada je pitanje ko će naslediti Krstajića. Kroz medije se provlači nekoliko uobičajenih imena, a jedno od njih je Slaviša Jokanović.

Srpski stručnjak tvrdi da je blizu novog posla, ali ne u reprezentaciji.

– Lepo je kad ljudi cene ono što si postigao. Posao selektora, međutim, u ovom momentu nije realna opcija. Volim da sam svakodnevno na terenu, a to mogu da ostvarim samo u klubu. Nacionalni tim se okuplja jednom u dva ili tri meseca u proseku, što je u ovom trenutku predaleko od mojih želja. Jednog dana je moguće, ako budem imao priliku – rekao je Jokanović.

Jokanoviću smeta to što se njegovo ime zloupotrebljava u medijima.

– Neka me ne guraju u lažne priče. Oduvek sam duvao samo u svoju supu i gledao isključivo u svoje dvorište. Ne znam kome je u interesu da izmišlja i pominje milione evra. Neko to čita i može svašta da pomisli. A jedina istina je da sve to nije istina – nastavio je poznati trener.

Nekadašnji šef stručnog štaba Partizana sa puno uspeha radio je do nedavno u Engleskoj, gde je prošlog proleća uspeo Fulam da dovede do Premijer lige. Zbog loših rezultata u najjačem takmičenju, ostao je bez posla 14. novembra.

– Neke priče stalno postoje. Blizu sam novog posla, koji u ovom trenutku sigurno neće biti selektorsko mesto kod nas – potvrdio je Slaviša Jokanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here