Promo
Jovana Jeremić

Jovana Jeremić neretko šokira svojim izjavama, a sada je dala pun gas. Voditeljka je istakla da ima sve bolju i bolju liniju i zbog čestog seksa sa novim dečkom Draganom Stanković.

– Jeste, kako nije zaslužan, redovan seks za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je seks, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored seksa i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim – ispričala je Jovana i iznela zaključak.

– Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla. Rekao mi je: “Bićeš još lepša ako smršaš još toliko kilograma”, pitala sam kako, onda je on korigovao moje jelovnike pored nutricioniste, uputio me u taj kalorijski unos koji ne smem da prekoračim. Svaki dan šta treba da potrošim i stvarno sam smršala, ali najvažnije je što sam se ja redefinisala, to su mnogi primetili – izjavila je voditeljka za Republiku.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here