Jovanović: Jurišaćemo na prvu poziciju u grupi

0

"Italija je tradicionalno učesnik svih velikih takmičenje i, prema renomeu, favoriti su u našoj grupi, ali to je veliki izazov za nas. Nećemo se lako predati i jurišaćemo, kao i u kvalifikacijama za Mondijal, na prvu poziciju u grupi", poručio je Jovanović.

Prema njegovoj oceni, kvalifikaciona grupa u kojoj su, pored Srbije i Italije, selekcije Severne Irske, Slovenije, Estonije i Farskih Ostrva, "nije laka".

 

"Neće biti lako imajući u vidu kvalitet protivnika, ali to neće poremetiti naše planove da budemo učesnici kontinentalnog šampionata", naveo je Jovanović.

 

Dujković: Italija glavni konkurent

 

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ratomir Dujković ocenio je da će naš seniorski državni tim voditi borbu sa Italijom za prvo mesto u C kvalifikacionoj

 

"Mislim da je C grupa, u kojoj se još nalaze Severna Irska, Slovenija, Estonija i Farska Ostrva, jako povoljna za nas", rekao je Dujković nakon žreba i dodao da Severna Irska, kao tipični predstavnik ostrvskog fubala, i Slovenija, koja je učesnik Mondijala, ne smeju da se potcene.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here