Jovičić odgovorio Terziću: Ne spuštam se na taj nivo, nisam kriminalac

0

 

Potpredsednik crno-belih Mile Jovičić je prvo preneo stav kluba da je liga neregularna i da saopštenje koje je izdala Zajednica superligaša posle sednice u Staroj Pazovi ne odgovara istini, odnosno onome što se na sastanku dešavalo. Poručeno je da predsednik Zajednice Zvezdan Terzić više nema podršku kluba iz Humske.

 

Ubrzo je stigao i Terzićev odgovor u kojem je optužio Jovičića da u saradnji sa Slobodinim predsednikom Subotićem sprema neki haos, a prvi čovek OFK Beograda je poručio i da previše poštuje Partizan da bio ga gledao kroz prizmu Mileta Jovičića. Istakao je i da je na sednici Zajednice vladala jedinstvena atmosfera.

 

Jovičić je u razgovoru za "SPORTski žurnal" replicirao da ne želi da se spušta na Terzićev nivo.
„Moj lični nivo i integritet mi ne dozvoljavaju da se spustim na nivo diskusije sa gospodinom Terzićem (ne pripadam nikakvim kriminogenim krugovima i protiv mene se ne vode nikakvi krivični postupci). Ako uzmete u obzir ono što smo izjavljivali Terzić i ja, kako je onda sve moglo da bude jedinstveno i divno“, rekao je Jovičić insistirajući da se deo njegove izjave nađe u zagradi. 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here