Todorić: Razmišljamo da li ćemo igrati domaće prvenstvo sledeće sezone

0
 

Todorić je poručio da se uopšte ne slaže sa predsednikom saveza Dejanom Bodirogom, koji je rekao da bi srpski klubovi trebalo da napuste regionalno takmičenje i orkenu se domaćem prvenstvu.
"Partizan pre razmišlja da li će sledeće sezone igrati KLS nego ABA ligu. Ne dolazi u obzir da u ovom trenutku nastupimo iz regionalnog takmičenja. Mi smo zadovoljni uslovima koje tamo imamo", rekao je Todorić za "Informer".

 

Direktor crno-belih smatra da domaći šampionat ne donosi ništa dobro klubovima.
"Ne bih želeo svojim izjavama da narušim KLS, koja je na visokom nivou, ali mi imamo domaće prvenstvo bez sponzora, klubovi nemaju nikakav profit od tog takmičenja. To je prvenstvo koje služi da pojedinci leče svoje komplekse. Tako ćemo, kada se sve to sagleda mi pre igrati ABA ligu koja je manje kvalitetna, nego ovu ligu koja je na visokom nivou. Došli smo u smešnu situaciju da se dva dana priča o tome da li je Duško Vujošević skinuo sako ili nije. Liga kažnjava za sve i svašta. A da ne pričam o tome da su pravila menjana uspred sezone. Pola smo igrali po ULEB pravilima, a sada po FIBA. I onda smo morali da štampamo ponovo dresove zbog novih pravila", rekao je Todorić za "Informer".

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here