Kako da se ulepšate kašikom?

0

Možete da se ulepšate kašikom, a evo kako
 

Napravite savršeno ‘mačije oko’

Ako ste spremne da naučno pristupite ‘mačijim očima’, onda je ovo za vas. Izravnajte dršku kašike s linijom vaših trepavica i iskoristite je kao šablon za iscrtavanje oštre linije. Zatim okrenite kašiku tako da se njen gornji deo spaja s krajem linije koju ste nacrtali i sa sredinom linije vaših trepavica. Pratite ivicu kašike olovkom da napravite gornje konture za ‘mačije oko’.

 

Pobedite loš zadah

Istružite jezik dva puta nedeljno, savetuju stručnjaci. To treba uraditi ujutro da bi odstranili bakterije koje su se nakupile i jednom uveče, da bi se rešili ostataka hrane i bakterija koje su se nakupile preko dana. Kašike imaju savršen oblik i dovoljno su čvrste da odstrane bakterije s jezika.

 

Uvijte trepavice

Ako vam se dogodi da se otišli na odmor, a zaboravili ste uvijač trepavica, nema potrebe za brigom. Uzmite kašiku, okrenite je vodoravno, a trepavice uhvatite između palca i zaobljenog dela kašike i trepavice uvijte iz korena. Jednom kada su dovoljno uvijene, stavite oblo ‘telo’ kašike preko kapka i tako nanesite maskaru, jer se tako neće razmazati po kapku.

 

Istaknite obraze

Stavite ‘telo’ kašike na obraz, tako da je udubljena strana na vašoj koži. Ispod zaobljenog dela kašike pređite četkicom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here