EPA-EFE/Pavel Golovk

Artjom Dzjuba, kapiten Zenita i fudbalske reprezentacije Rusije, našao se u centru skandala zbog video snimka koji se u subotu pojavio na društvenim mrežama!

A na njemu se vidi kao Dzjuba masturbira i snima se u hotelskoj sobi, dok ruski mediji ističu da je za to “kriva” prezenterka “Meč TV” Marija Orzul.

Naime, Dzjuba je navodno masturbirao dok je slušao glas pomenute voditeljke, a pretpostavlja se da je video nastao u decembru 2019. godine. međutim, tek sadaje video “svetlost dana.”

Video snimak nismo u mogućnosti da objavimo zbog eksplicitnog sadržaja, ali ga možete pogledati OVDE.

Ova sve je dovelo do toga da ga selektor Rusije Stanislav Čerčesov skine sa spiska za novembarske utakmice nacionalnog tima. Tako će Dzjuba propustiti mečeve sa Moldavijom, Turskom i Srbijom u Beogradu.

– Situacija sa Dzjubom nema nikakve veze sa ruskom reprezentacijom sa sportske tačke gledišta. Zbog toga ne vidimo razlog zbog kojeg bi davali bilo kakav komentar na ovu temu – oglasio se Čerčesov.

– Ipak, stručni štab reprezentacije je svestan za pripremu mečeva sa Moldavijom, Turskom i Srbijom fokus mora biti maksimalan, i da ne sme da ga remete nevažne stvari. Inače, uvek smo insistirali na tome da svako ko je deo reprezentacije, i na terenu i van njega, mora da se ponaša u skladu sa statusom koji ima kao igrač nacionalnog tima. Stoga, danas je odlučeno da Dzjuba ne dolazi u trening kamp sa ciljem da se sačuva i igrač i reprezentacija od pojačanog negativnog publiciteta – rečenao je iz ruskog tima.

Naravno, ovo ne znači Dzjubin definitivan kraj u reprezentaciji, već samo za novembarski ciklus mečeva.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here