Karadžić nastavlja da pljačka Zvezdu

0

Napadi iz Crvene zvezde: Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskg saveza Srbije
 

"Nastavlja se pljačkanje Crvene zvezde od strane (predsednika Fudbalskog saveza Srbije) Tomislava Karadžića i njegove godinama unazad organizovane i kontrolisane grupe. Prvenstvo je tek počelo, a već se dešavaju otimačine kao u Kruševcu", navodi se u saopštenju Bašanovića.

 

VIDEO: Da li je Zvezda oštećena u Kruševcu?

 

U Kruševcu su u subotu Napredak i Crvena zvezda u 5. kolu Super lige odigrali nerešeno bez golova, a trener beogradske ekipe Nenad Lalatović je isključen u završnici susreta.

 

Lalatović: Ako nijedan od tri nije bio penal, nek’ me doživotno suspenduju iz fudbala!

 

"Niko ne može da nas ubedi da od tri sporne situacije sudija ne svira nijedan penal za Crvenu zvezdu a za našeg protivnika svira sumnjiv penal. To ne moze biti sudijski previd, to je izrežirano, jer je čitava sudijska ekipa bila uigrana. Teško je odbraniti titulu kada na putu stoji predsednik Saveza koji ima sve mehanizme da vas zaustavi
i on to beskrupulozno i čini", navodi se u saopštenju.

 

Bašanović dodaje da Zvezda nije trebala da obustavi akciju "pet minuta za spas srpskog fudbala".

 

"Crvena zvezda je sama kriva zbog toga jer nije ostala dosledna svom cilju od prošle godine da najvecu štetočinu trajno odstrani iz srpskog fudbala. Naivno smo verovali da će biti korektan i pošten. Mi sada moramo opet preuzeti inicijativu da uradimo ono što smo morali uraditi prošle godine. Nema sreće ni za Crvenu zvezdu ni za srpski fudbal dok iz njega ne ode Tomislav Karadžić", piše u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here