Karijera bez skandala

0

Suzana Jovanović, karijeru je započela početkom 90-ih godina i to sa pravom narodnom pesmom "Maramče svileno". Pevačica kaže da danas ništa nije kao pre.
– Estrada danas i pre je kao nebo i zemlja. Pre svega u kvalitetu pevača. Danas ima svega i svačega na estradi. Gradila sam karijeru po sistemu "tiha voda breg roni" i zadovoljna sam. Ostala sam dosledna tome. Najsmešnije mi je kada moje koleginice izjavljuju kod svakog novog CD-a: "Imam mrak pesme", album je pomračenje sunca, imam sve same hitove. Prezirem samohvale, lažna reklamiranja, samomarketing. Toga je oduvek bilo. Nikad nisam pravila skandale zarad popularnosti. Kada sam počinjala, ali i sada, bilo mi je važno da predstavim publici nove pesme u TV-emisijama i na nastupima. Za mene je publika uvek imala poslednju reč, i bilo mi je važno da ona odluči koje joj se pesme dopadaju – priča Suzana Jovanović.
Neki su je optuživali da snima šund, posebno posle albuma "Bižuterija".
– Nekada nije bilo toliko šunda, ali sada ga ima na sve strane. Najviše u rok i nekakvoj rejv muzici. Nikada me nije interesovao sud ljubomornih tipova i kvazimuzikologa. Kada se pominje pojam šunda, onda je za mene tu isključena narodna muzika, iako ima i tu nekvaliteta.
S. Đ.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here