Youtube/Katarina Zivkovic
Katarina Živković

Pevačica i nekadašnja učesnica “Zvezda Granda” Katarina Živković otkriva šta misli o muškarcima kao lažovima, domaćicama i kuvanju u 21. veku i vaspitavanju dece.

Ono što je posebno odzvonilo jeste njena izjava o tome da je u nekim situacijama u redu da se deca tuku.

– Mene su tukli kada sam bila mala i ništa mi ne fali! U nekim slučajevima batina je iz raja izašla. Ova vremena su mnogo nezgodna zbog telefona i društvenih mreža, pa je klince teško kontrolisati. Roditelji treba prvo da ih kazne oduzimanjem mobilnih, a ako ni to ne pomaže, onda ih tucite – rekla je Katarina Živković.

Ona je takođe objasnila da smatra da su muškarci naspram žena šampioni u laganju.

– Ni žene nisu uvek iskrene, ali se na nama to lako primeti. Mi češće lažemo oko sitnica, a muškarci oko krupnih stvari – rekla je Kaća i dodala da brak u kojem žena zarađuje više od muža može da opstane.

– Naravno da može! Važno je da se ljudi vole, a ne ko koliko ima para. Ipak, kad je žena uspešna i bogata, muškarac može da se oseti inferiorno – Katarina dodaje i da žena ne mora da bude dobra domaćica da bi se udala.

– Žena ne mora da bude domaćica jer živimo u 21. veku! Ako muškarac očekuje od žene da bude odlična kuvarica i domaćica, a ona pristane na to, to je njihova stvar. Žene sve manje kuvaju jer nemaju vremena, a i sve mogu da naruče. Kad se udam i postanem majka, naučiću da kuvam. Da bi neko uživao u spremanju hrane, to mora da voli. Ništa ne treba da se radi na silu – kaže ona za Informer.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here