Kecbaja želi Advokatov posao

0

Reuters
Hoće li se izboriti za klupu Njukasla? Dik Advokat
 

Kecbaja, koji je igrao na Sent Džejms parku od 1996. do 2000. godine, ocenio je da je Njukasl kvalitetan tim i da može da se bori za trofeje. 

Njukasl je bez trenera, pošto je dosadašnji trener Alan Parđu u petak preuzeo Kristal Palas. Britanski mediji preneli su da su najozbiljniji kandidati za klupu crno-belih Stiv Meklaren i privremeni trener Džon Karver. 

"Njukasl je veliki, veliki klub sa fantastičnim navijačima koji uvek žele bolje. Taj klub je u mom srcu i četiri godine provedene u Njukaslu su najbolje iskustvo u mojoj karijeri. Voleo bih da se
vratim, mislim da klub može da bude blizu vrha u Premijer ligi i da se bori za trofeje i Evropu", rekao je Kecbaja, preneli su britanski mediji. 

Kecbaja je predvodio kiparski Anortozis u Ligi šampiona, a bio je trener Olimpijakosa (2009) i selektor Gruzije, od 2009. do 2014. godine. On je u novembru prošle godine napustio mesto selektora jer se nije slagao sa čelnicima Saveza i izrazio želju da radi u nekom
klubu. 

Bivši gruzijski reprezentativac ocenio je da je njegova biografija dovoljno dobra da dobije posao u Njujkaslu i naglasio da mu ne bi predstavljalo problem minimalno učešće u pitanjima transfera. 

"Njukasl zaslužuje dobre rezultate. Ko god da dobije taj posao, dobiće odličnu priliku. Mislim da će mnogi treneri želeti taj posao", dodao je Kecbaja. 

Posle 20 utakmica u Premijer ligi Njukasl zauzima 10. mesto na tabeli sa 27 bodova, 19 manje od prvoplasiranih Čelsija i Mančester sitija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here