Kinsi: Hvala na podršci, moje srce je u Partizanu

0

Tarens Kinsi
 

"Želim da se zahvalim svim navijačima Partizana na podršci tokom cele sezone. Poslednji meseci mi nisu bili laki jer sam morao da pauziram da bih sanirao povredu i to bilo van moje kontrole. Kao što znate, moje srce je u Partizanu i više od svega sam želeo da zavšim sezonu sa svojim timom", napisao je Kinsi na svom Instagramu.

 

Kinsi se povredio u finišu ligaškog dela Jadranske lige, zbog čega je otišao u SAD po još jedno mišljenje lekara, ali se nije vratio odande. Partizan je zato pokrenuo postupak za raskid ugovora. Američki internacionalac pobrao je simpatije navijača tokom sezone.

"Cenim podršku koju ste mi pružali tokom oporavka da bih mogao da se vratim na teren za sledeću sezonu… U životu ne možeš da živiš u prošlosti, tako da ću nastaviti da radim i da napredujem, da ostanem pozitivan i nadam se da će moji navijači da ostanu uz mene i tokom tog vremena", napisao je Kinsi.

 

On je sa Partizanom na početku ove sezone potpisao jednogodišnji ugovor. U Evroligi je prosečno beležio 14,8 poena i 4,6 skokova, dok je u Jadranskoj ligi postizao prosečno 13 poena po meču.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here