Printscreen: Youtube/ATP Tour
Nik Kirios

Australijski teniser Nik Kirios rekao je da bi voleo da Novak Đoković osvoji Australijan open.

Da, dobro ste pročitali. Čovek koji je poznat po tome da ne voli srpskog tenisera, poželeo mu je desetu titulu u Melburnu zbog načina na koji se australijske vlasti odnose prema Đokoviću.

Kirios je i ranije kritikovao to što je Novak završio u imigracionom pritvoru, ako je prethodno ispunio sve uslove da se nađe u Australiji.

Umesto da trenira bez ometanja, Novak je završio iza brave, ministar za imigracijska pitanja Aleks Hok mu je opozvao vizu i slučaj je već dvaput završavao na sudu.

Završiće i treći put (subota 23.30), kada će i definitivno biti odlučeno da li će Đoković igrati na Australijan openu od ponedeljka.

– Taj ministar Aleks Hok kaže da je Novak Đoković pretnja našim granicama, ja kažem da nije, tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje. Došao je da igra tenis, razumem to da ga napadaju zato što nije vakcinisan, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava da igra – rekao je Kirios u podkastu “No boundaries”.

On je dodao i da su Australijanci sada sav bes usmerili ka Đokoviću, iako, kako Kirios kaže “ništa nije uradio, već samo hoće da igra tenis” i napomenuo da je važno za sport da se Novak nađe na terenu u Melburnu.

– Želim da je****o osvoji Australijan open i da potom šetam sa majicom na kojoj piše “idemo” i sa maskom Novak Đoković. Bilo bi je***o sjajno – glasan je Kirios.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here