Klubovi najbolji izbor!

0
Sa prošlogodišnjeg dočka kod Ranka Aćimovića
 

U takvim proslavama po tradiciji prednjače i kulturno-umetnička društva, Kikac Bazel, "Vuk Karadžić" iz Šenenverda, Kolo iz Badena, odnosno Nojenhofa.

– Doček smo rezervisali u prostorijama KUD Kikac u Bazelu. Svi se poznajemo, družimo se i zajedno ćemo dočekati i 2015. godinu – kaže Olivera Perišić i napominje da će ih biti oko šezdeset.

– Novu godinu dočekaću u našem klubu u Dibendorfu – kaže Branka Đorđević. – Cene su prikladne, dobro se osećam. Ne volim restorane – veli Branka.

Vesna Kravar
 

 

– Novu godinu ćemo dočekati zajedno u krugu porodice pošto prethodno idemo na par dana u Dubai, po povratku smo rešili da te večeri budemo svi na okupu kompletna porodica – veli Boško Lopušina, potpredsednik Kola.

– Moj muž i ja dočekaćemo Novu godinu u KUD Kolo u Nojenhofu. Verujem, biće veselo kao i prethodnih godina – priča Olga Jovanović, koja će pored provoda, raditi i pomagati da se gosti u Nojenhofu dobro osećaju.

– U ponoć smo planirali dolazak trubača, pa će to biti posebna atrakcija za naše goste, zna se kako oni umeju svojom svirkom da podignu sve na noge – dodaje Olga.

Opet u "Republiku Srpsku"

– Novu godinu ćemo moj muž i ja dočekati u klubu Republika Srpska u Regenzdorfu, tamo smo bili i prošle godine i bilo je fantastično, to očekujemo i ove – rekla je Milica Petrović.

U 2015. radno!

– Ovu Novu godinu dočekaću na radnom mestu, tako me je ove godine zapalo, mora se, šta da se radi, ali sutradan ću biti slobodna, pa ću prvi dan Nove godine biti uz svoju porodicu -kaže Vesna Kravar, predsednica udruženja srpskih žena "Dr Draga Ljočić".

Veselje "kod Ranka"

Mnogobrojni gosti dočekaće Novu godinu i kod našeg poznatog ugostitelja Ranka Aćimovića u restoranu Altburg.
– Svake godine imamo puno gostiju i za doček, ali i prvog dana Nove godine, pa smo se i ovoga puta dobro pripremili – poručuje gazada Ranko sa svojim osobljem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here