Ko se osramotio na dodeli Oskara

0

 

1. Kristen Stjuart napokon se pojavila čista, mirisna i lepo obučena, za razliku od "običnih" dana kada svetom hoda odrpana i sa prljavim noktima.

 

Mlada glumica utegnula se u tamnu, asimetričnu haljinu Monik Luillier bez naramenica od plavog satena. Ova zaista prekrasna haljina, čini se, završila je u pogrešnim rukama ili, bolje rečeno, na pogrešnom telu.

2. Sara Džesika Parker na crvenom tepihu se pojavila u žutoj Šanelovoj haljini iz kolekcije proleće/leto 2010. Glumica je u satenskoj haljini sa sivim ružama koje pokrivaju dekolte izgledala kao da se obmotala nekakvom monotonom zavesom kvazi baroknog stila. Nimalo privlačno.

3. Iako se dobro drži za svoje godine, Demi Mur je na crvenom tepihu postala pomalo dosadnjikava. Ovog puta je na sebe navukla Versaćeovu  haljinu iz kolekcije proleće/leto 2008. (!!) boje kože, koja se u potpunosti stopila s njenim prekvarcanim tenom. Jedino dobro što je nosila bila je Feragamova torbica i nakit.

4. Dok smo u Dajanu Kruger, zvezdu filma "Nemilosrdni gadovi", polagali mnogo nade, ona nas je, blago rečeno, razočarala. Ništa, ali ama baš ništa, na njoj nije izgledalo kako treba, od katastrofalne Šanelove haljine iz kolekcije jesen/zima 2009./2010. do neprimetnog nakita i mejk-apa, zbog čega je izgleda kao da nije spavala danima. Veliko, veliko razočaranje.

5. Ipak, koliko god Kruger katastrofalno izgledala, nije mogla nadmašiti zvezdu "Avatara", glumicu Zoe Saldanum, koja je tepihom prošetala u Živanšijevoj kreaciji iz kolekcije proleće/leto 2010. Riskantan odabir, koji bi se u nekom paralelnom svetu možda i smatrao modnim uspehom. Zoe je definitivni modni promašaj ovogodišnje dodele Oskara. Više sreće drugi put.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here