Klik do posla
Sve popularniji poslovi od kuće

Poslovi koje je moguće obavljati od kuće stekli su posebnu popularnost poslednjih godina. To je naročito bilo moguće uočiti kada je počela globalna pandemija koronavirusa.

Jedan od najboljih sajtova za zapošljavanje u Srbiji, Klik do posla, u prošloj godini je imao povećanje broja oglasa koji su u opisu imali remote rad kao opciju.

Rad od kuće postaje atraktivan, ne samo radnicima, već i poslodavcima iz mnogo razloga, a jedan od ubedljivo najčešćih je taj da tako mogu pronaći kvalitetne zaposlene i van svog grada. Ako ste ikada razmišljali o tome da se zaposlite na ovaj način, verovatno vas zanima koji to poslovi donose najbolje zarade.

IT poslovi su na vrhu liste najplaćenijih poslova

Da su IT poslovi na vrhu ove liste, ništa ne treba da nas čudi. Poznato je da programeri imaju visoke zarade, koje se kreću od 800 evra za početnike do nekoliko hiljada evra za seniorske pozicije. Osim dobrih zarada, firme u ovoj industriji nude i brojne benefite. Od svih njih, rad od kuće je bio i još uvek jeste podrazumevana kategorija dok traje pandemija, a verovatno i posle toga. Ako već imate iskustva u ovoj oblasti, obavezno pogledajte oglase za posao na sajtu Klik do posla i pronađite najbolju ponudu IT poslova.

Veb pisac ili copywriter – poslovi koje možete raditi u udobnosti svog doma

Ovo su takođe vrlo popularna i dobro plaćena zanimanja, koje je moguće raditi online i od kuće. Veb pisci, osim što treba da poseduju veštine pisanja kvalitetnog sadržaja za internet, treba i da razumeju kako funkcioniše optimizacija teksta. Ako dobro znaju engleski jezik, biće im još lakše da pronađu posao, bilo za domaćeg ili stranog poslodavca. Ukoliko rade kao freelanceri, za nekoliko klijenata, posao od kuće će im dati mnogo mogućnosti da uklope sve obaveze i dođu do visokih zarada. Slična je situacija i kada je posao copywritera u pitanju, samo su veštine za nijansu drugačije.

Digital marketing specijalisti i community manageri takođe odlično zarađuju

Specijalisti za digitalni marketing rade vrlo kompleksan posao, koji podrazumeva znanja iz nekoliko oblasti, pa su potrebne brojne veštine da bi se neko bavio ovim poslom. Upravo je to i razlog zbog koga su njihove zarade visoke, jer imaju veliki set veština, u koje stalno ulažu svoje vreme i novac. Kako je danas sasvim uobičajeno da poslodavci, iz stranih zemalja, traže zaposlene van granica svoje zemlje zbog povoljnije cene rada, tako i digital marketing specijalisti lako dolaze do posla. Pored njih, community manageri, koji se bave komunikacijom i izgradnjom online zajednica na društvenim mrežama, takođe lako dolaze do dobro plaćenih pozicija i visokih plata radeći od kuće za strane poslodavce.

Dobro plaćeni posao od kuće pronađite na sajtu Klik do posla

Na sajtu Klik do posla možete svakodnevno pronaći veliki broj poslova iz kategorija koje smo pomenuli u našem tekstu. Naravno, najviše je pozicija koje se nude kadrovima u IT industriji i marketingu. Pored njih, među najtraženijima su i neke koje nismo pomenuli, poput operatera u call centru, profesora stranih jezika, prevodioca i dr. U nešto više od 40 kategorija, u koje su svrstani razni poslovi na ovom sajtu, lako i brzo ćete pronaći oglas po svojoj meri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here