Naš najiskusniji reprezentativac kaže da državni tim treba da je svrha, a ne problem.

Aleksandar Kolarov (34) smatra da reprezentacija mora maksimalno da bude posvećena utakmicama na Zvezdinom stadionu protiv Luksemburga u četvrtak (20.45 časova) i s Ukrajinom u nedelju (15), koje su poslednje dve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dogodine, iako nam šanse za plasman nisu velike.

– Gledamo da odredimo što je do nas, a šta će biti sa Portugalom na to ne možemo da utičemo. Bitno je da mi budemo pravi i budemo spremni ako dođe kiks Portugala. Ako ne bude,onda da se spremamo za baraž Lige nacija.

O tome što je naš tim poslednji put na Evropskom šampionatu igrao 2000.

– Da imam odgovor zašto je to tako, rešio bih ga možda i sam. Moramo da razmišljamo da reprezentacija bude svrha, a ne problem. Svi moramo da damo neku poruku najviše igrom. Samo je pitanje vremena kad ćemo napraviti kontinuitet EP i SP jer imamo dobre igrače i mladu ekipu. Ako ne već sad, onda od marta. Nadam se da će biti dok sam ja tu. Svi treba da budemo reprezentacija, a ne da neki gledaju samo ko je na terenu bio katastrofa, a taj je na portalu i za kompjuterom pametan – zaključio je Kolarov.

2 COMMENTS

  1. Gospodine Kolarev, svi znamo zasto je neuspeh od 2000 g. A vi se prvo uhvatite za vlastiti nos i prestanite molim vas krivce traziti u razocaranim navijacima bez obzira na komentare (na koje vi fala bogu nemate uticaj osim ako donesete pozrtvovaniji nastup), kao i sve zvezde i zvezdice koje blistaju u inostranim klubovima a u repki se nemogu ni prepoznati. L/P

  2. Pa svi smo mi treneri i pametni na ekranu i za kompjuterom. Ali ni ti se nisi nesto oznojio zadnjih 10 god u tom dresu. Nekazem da necete da igrate za rep, ali da se bas nesto zalazete nevidim. Interesantno, da nijedan, ali bas nijedan ne igra u rep kao u klubu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here