Kompani: Bili bismo ludi da mislimo da je sve gotovo

0

 Vensan Kompani
 

Vensan Kompani zna da ekipa ne treba da počne da slavi osvajanje prvenstva posle poraza Liverpula i pobede nad Kristal Palasom.
"Uradili smo šta smo morali. Teško je predvideti rasplet ove lige, bili bismo ludi da mislimo da je sve gotovo, ali očigledno uradili smo naš posao, sada se mi pitamo. Bilo je toliko promena i obrta tokom sezone, ali mi smo i dalje veoma mirni", rekao je Kompani.

 

Ipak u Sitiju najbolje znaju da nije gotovo do samog kraja, naučili su to 2012. godine kada su u zaustavnom vremenu osvojili prvenstvo i to na gol razliku.
"Mi smo po definiciji tim u ligi koji ne može da odustane – pogotovo posle one sezone u kojoj smo postali prvaci", dodao je Kompani. 

 

Prva Sitijeva utakmica je gostovanje Evertonu koji je ispao iz trke za četvrto mesto, zatim sledi zaostali duel sa Aston Vilom, koja je na tri boda od opasne zone i ima utakmicu manje od rivala. Poslednjeg dana prvenstva na Etihad dolazi Vest Hem ekipa koja, po priznanju menadžera, igra lošije nego što bi smela, a nema gorući motiv.

 

Plavci igraju na Stamford Bridžu protiv Noriča, a u 38. kolu idu u Vels na gostovanje Kardifu. Dva tima iz opasne zone.

 

Liverpul gostuje na Kristal Palasu, tačnije Toniju Pjulisu na Selhurst Parku, a Njukasl će im biti poslednji rival ove sezone i to na Enfildu. Timovi koji nemaju imperativ pobede.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here