ATAImages
Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić porodično gnezdo svila je u mirnom kraju Stare Pazove, a kako deluje, sa susedima se sjajno slaže. Opisuju je kao prizemnu i vaspitanu, a sa njom neretko vole da prozbore po koju reč.

– Seka je skroz prizemna i veoma je prijatna. Godinama se znamo tu iz komšiluka i nikad se nije ponašala kao zvezda. Ljudi vole da je vide, zaustave, pogotovo stariji, uvek bi sa njom nešto popričali. Ona stane i razmeni po koju reč, uvek je nasmejana i strpljiva, nije nadobudna. Nekako je narodska, vole je, a nije ni čudo kad je takva. Viđamo je često sa sinovima Jakovom i Jovanom kako šeta, nekad je i Veljko sa njima, složna su i skladna porodica. Baš su posvećeni deci, brinu o njihovom vaspitanju – priča pevačicina komšinica i dodaje:

– Ona uvek hoće da pomogne, humana je, u Staroj Pazovi je održala dva humanitarna koncerta, bilo je na oba koncerta oko 10.000 ljudi, meštani Stare Pazove baš vole Seku. Dok smo je gledali na televiziji imali smo razne sumnje, međutim kad smo je bolje upoznali shvatili smo da je zaista draga, dobra domaćica, posvećena majka. Mislim da vam ovde u komšiluku niko neće reći nešto loše, zaista. I sa Veljkom se dobro slaže, svi jedva čekamo praznike da vidimo kako će da ukrase kuću. Bude kao u bajci.

Mlađa komšinica otkriva da je u više navrata sa decom bila gošća na Sekinim proslavama, i da se svaki put sjajno provela.

– Kad god je neko slavlje, Seka pozove decu iz komšiluka. Moja deca idu rado tamo, sve im daje od igrački, kolača, sokova i ručka, a pravo da vam kažem, uz njih i ja uživam. Sjajno nas ugoste posluže, ma kao da smo javne ličnosti. Na trpezi nema čega nema, a i atmosfera uvek bude sjajna!

U oblIžnjem marketu otkrivaju da im Seka često svrati, vikendom.

– Ona je naša dugogodišnja i uvek rado viđena mušterija. Nema nikakve zahteve posebne, ponaša se normalno, uglavnom dolazi vikendom i kupuje na veliko. Dolazi potpuno opušteno odevena, često i bez šminke. Uglavnom je kod nas sa suprugom on joj posle pomogne da robu ubace u automobil. Nikad ne traže da ih puste preko reda, pre bi oni propustili nekog starijeg. Pazare neke svakodnevne potrepštine, mi joj uvek kažemo kad je vidimo u nekim novinama, ona se nasmeje – zaključila je prodavačica.

1 KOMENTAR

  1. I sta je sad ona ,kim kardasijan ,madona, ili bosanska romkinja ??? Ko je ona da se pise sta kupuje u trgovinama ????

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime