Konačno veselje na snegu

0

Među našim ljudima je na dočeku takođe bilo veselo, bilo da se radi o slavljima u kućama i stanovima, restoranima i kafićima, diskotekama ili dvoranama. Originalan način da se obeleži dolazak Nove godine pripremila je grupa naših mladih ljudi koji su uz najmasovniji doček u Postpalastu to pripremili u još osam kafića i diskoteka, tako da je prvi put doček Nove godine u Minhenu među našim ljudima imao karakter događaja sa balkanskim "predznakom".

Veselo je među našim ljudima bilo na više od 20 mesta. Od naših klubova u Minhenu najmasovniju proslavu organizovao je KUD Jugos u sali Crkvenog centra. Pripremljeno je veselje za oko 200 članova i gostiju i to uz posnu trpezu a za ovu priliku su iz Prnjavora u Republici Srpskoj pristigli muzičari Novi maratonci.

Od poznatih ličnosti sa estradne scene osim Dejana Matića nije bilo nikoga u najluđoj noći u Minhenu, ali to ne znači da nije bilo veselo uz domaće muzičko-pevačke snage. Za one koji vole tamburaše bio je lep novogodišnji doček u restoranu Grand kafe gde su posetioce zabavljali Marko Jovanović i njegovi prijatelji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here