Kopče na glavi od protivgradne rakete

0

Umalo stradao: Rade Biševac sa suprugom

Rade za "Vesti" kaže da će taj dan dobro upamtiti, jer ga je tragedija omašila za dlaku. Dan posle nezgode, Biševac kaže da tog trenutka nije ni znao šta ga je tačno snašlo.

– Počela je oluja. Setio sam se da mi je otvoren prozor na kolima. Istrčao sam na ulicu da ga zatvorim i tada sam čuo eksploziju. Sledeće čega se sećam jeste da sam potpuno ošamućen ležao na ulici i da mi se krv slivala niz lice. Nekako sam se doteturao do lokala. Tu su bila supruga Mila, koja kada me je videla počela je da kuka – prepričava dramatičan događaj Biševac, još ne verujući da se tako slučajno našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

I njegov komšija iz vulkanizerske radnje se odmah uspaničio, jer niko u tom trenutku nije znao šta se zaista dogodilo. Međutim bio je toliko priseban da pozove Hitnu pomoć koja je Biševca odmah prevezla u Urgentni centar.

 

Protivgradna raketa je pala u ulici Svetolika Janjića i u asfaltu napravila rupu duboku oko pet centimetara. Pretpostavlja se da su ga povredili delovi asfalta koji su se razleteli po ulici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here