Kosmajac će biti proteran iz Crne Gore

0

Dragoslav Kosmajac (61), koga je Vučić označio za najvećeg narko dilera u regionu, je, kako se navodi, priveden na informativni razgovor u stanicu policije u Kotoru
 

Kosmajac je, kako se navodi, sinoć priveden na informativni razgovor u stanicu policije u Kotoru, gde mu je predočeno da će dobiti otkaz boravka i naredbu o zabrani ulaska u Crnu Goru.

 

Podgorički dnevnik dodaje i da Kosmajac ima luksuznu kuću u mestu Strp, između Kotora i Risna, gde je nameravao da provede leto.

 

Premijer Vučić je ranije Kosmajca označio kao glavnog narkobosa u regionu navodeći da je on "bog i batina" i da je sarađivao s mnogima u policiji i bezbednosnim službama u regionu.

 

"Za njim nije raspisana međunarodna poternica. Nisu je raspisali Interpol Srbije ni bilo koja druga država. Zbog toga nije ni bilo osnova za njegovo hapšenje", prenele su Vijesti tvrdnju jednog policijskog izvora.

 

Dragoslav Kosmajac se pominje u "beloj knjizi" MUP-a Srbije iz 2001. kao jedan od najznačajnijih trgovaca drogama, a srpski mediji navode da je povezan s međunarodnim krijumčrima narkotika i u Južnoj Americi.

 

Njegov sin Lazar Kosmajac (24) uhapšen je 23. juna u Herceg Novom, kada je pokušao da pobegne saobraćajnoj patroli, koja je pokušala tada da ga zaustavi. Nakon zatvorske kazne, on je napustio Crnu Goru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here