Kraljevski apartmani: Samo za one sa dubokim džepom

0

youtube.com/The Luxury Collection Hotels & Resorts
Jedan od nasjkupljih apartmana na svetu nalazi se u hotelu "President Wilson" u Ženevi
 

FoxNews je objavio listu najskupljih hotelskih apartamana na svetu. I nije na odmet da bacimo na kratko pogled u ove raskošne odaje, zar ne?

1. Kraljevski apartman u hotelu "President Wilson" u Ženevi

Ovaj apartman dostojan svakog kralja, ili imućnijeg "običnog smrtnika“, ima 12 spavaćih soba i isto toliko kupatila. Apartman ima i sef u koji ljudi mogu ući, prozore otporne na metke, privatni lift i mali heliodrom.

Za noćenje u njemu treba da izdvojite najmanje 65.000 dolara, ukoliko budete imali sreće da ga dobijete na nekoj od akcijskih ponuda. Njegova cena inače može narasti i do 80.000 dolara.

2. Kraljevska vila u luksuznom odmaralištu "Lagonissi" u Atini

Ukoliko se odlučite za boravak u ovoj vili, na raspolaganju vam je privatni avion kojim će vas hotel dovesti iz bilo kog dela Evrope. Na raspolaganju vam je i lični kuvar, lični trener, pa čak i lični pijanista. Niste sigurni da li vam više prija kupanje na otvorenom ili zatvorenom bazenu? Bez brige, apartman sadrži obe opcije i to samo za vas i vaše goste.

Ako je dovoljno dobar za Leonarda Dikaprija i Meril Strip, verovatno će zadovoljiti i vaše potrebe. I to po veoma povoljnoj ceni od samo – 47.000 dolara za noć.

3. Taj Vorner apartman u hotelu "Four Seasons" u Njujorku

Život na visokoj nozi dobija sasvim nov smisao u ovom hotelu, naročito u ovom luksuznom apartmanu koji se nalazi na 52. spratu i prostire preko 400 kvadratnih metara. Hotel ima panoramski pogled na Menhetn, a uz to nudi i ono što brojnim stanovnicima Njujorka fali – prostor.

Ovaj prostrani apartman, primera radi, ima veliku garderobu sa kožnim dekoracijama. Tu je i lični poslužitelj, trener i šofer koji će vas bilo gde odvesti luksuznim Rols-Rojsom. Sve to za samo 45.000 po noćenju.

4. Apartman Šahi Mahal u hotelu "Raj Palace" u Džajpuru

Pre nego što je postalo hotel, ovo zdanje je zaista bilo odmaralište za vladare i najimućnije ljude Indije. Šestosobni apartman ukrašen je slonovačom i zlatom, ima privatno pozorište i bilioteku, kao i velelepnu trepezariju

Gostima je na raspolaganju lično kuhinjsko osoblje koje će ispunjavati vaše želje za 40.000 dolara po noćenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here