EPA/Sergei Ilnitsky

Amerika nastavlja sa neprijateljskim odnosom prema Rusiji u svim mogućim oblicima, Moskva to zna i na oprezu je, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

“Amerikanci sada pokušavaju na fantastičan način da finansijsko breme prebace na Evropljane. Evropljani su na sebe već preuzeli obavezu u vidu 50 milijardi evra. Videćemo kako će se Amerikanci dalje snalaziti, da sami ne troše ništa već da samo zarađuju. U svakom slučaju oni i dalje imaju neprijateljski odnose prema našoj zemlji u svim oblicima. Znamo to, na oprezu smo. Naš predsednik zna šta treba da radi. A specijalna vojna operacija se nastavlja”, rekao je Peskov novinaru Pavlu Zarubinu.

1 COMMENT

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here