Foto: MN Press
Mladen Krstajić

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole je otpustila Mladena Krstajića sa mesta šefa stručnog štaba, ali prema navodima Sport kluba, trener traži od kluba da mu isplate narednih 20 plata, odnosno 110.000 evra, koliko bi mu usledilo da je ostao do kraja ugovora koji je prevremeno raskinut.

TSC se nalazi na više nego dobrom četvrtom mestu, te nije baš najjasnije zašto je došlo do ovog otkaza. Sam je i Krstajić to potvrdio putem svog Instagram profila, gde je okačio priču sa kompletnom tabelom i podebljanim četvrtim mestom uz smeh.

Krstajić je ostao pri svom stavu i dan nakon odluke, naime, on je od kluba tražio da mu isplate ono što mu se duguje, a to su prema njegovoj računici 20 mesečnih plata u visini od 110.000 evra. Predsednik kluba, Janoš Žemberi, izneo je kompromisan predlog i ponudio je Krstajiću “samo” tri plate, što je ovaj odmah odbio.

Ovakav epilog ne ide u prilog ekipi TSC-a, koja sada ima ispred sebe samo dve nedelje da reši pitanje novog šefa struke, jer će on moći da bude postavljen tek kada se sve reguliše sa prethodnim, odnosno kada dođe do overavanja raskida ugovora.

Rukovodostvo kluba je imenovalo Mirka Jovanovića, nekadašnjeg pomoćnika Zoltana Saba, koji je dolaskom Mladena Krstajića promovisan u sportskog direktora, te će on moći da vodi ekipu u naredna dva kola.

Razlika oko koje se “ganjaju” klub iz Bačke Topole i Mladen Krstajić je navodno 93.000 evra, od kojih srpski trener ne želi da odustane ni po koju cenu. U narednim danima bi trebalo da se zna više o dogovoru ove strane.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime