EPA-EFE/Kenzo Tribouillard
Aljbin Kurti

Ardian Azemi iz Alijanse za budućnost Kosova kaže da je Aljbin Kurti po sedmi put pokušao da prevari građane, posebno aktiviste, putem video obraćanja u kome je samo ispoljio strah i nervozu, prenosi Ekonomija onlajn.

– Baš kao opozicionar, a ne vladar, Kurti se uvek vraća na rezultat od 14. februara, i verovanje koje se pretvara u razočarenje, jer u svakoj akciji i odluci vlade koju predvodi imamo potpuna odstupanja od obećanja datih pre 14. februara – rekao je Azemi.

Po njegovom mišljenju, u pitanju je Kurtijeva “sledeća obmana”.

– Nikada nije bio zainteresovan za opštine, i zato ne postoji program ni u jednoj opštini na Kosovu. Pogledajte koliko je poseta obavio po opštinama tokom ovih meseci na čelu vlade i razumećete koliko je učinio za opštine, čak i tamo gde vlada u ovom mandatu – dodao je Azemi.

Azemi je pozvao građane da priznaju da su prevareni i da ne dozvole sledeću prevaru jer to ima visoke troškove za zajedničku budućnost.

– Moramo da se probudimo, i ne smemo da dozvolimo da nas Kurti ponovo prevari. Njegova vladavina košta svakog pojedinca, naše porodice i našu državu – poručio je Azemi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here