commons.wikimedia/Krzysztof Dudzik

Bivši holandski ambasador na Kosovu Robert Boš istakao je da zemlje Kvinte moraju da shvate da je “Kosovo nezavisna država i da će konačno delovati kao takva”.

Boš je na Fejsbuku napisao da Kvinta “treba da aplaudira” i podrži vladu Aljbina Kurtija.

On je preneo izjavu savetnika kosovskog premijera Jetona Zuljfaja, koji je juče reagovao na saopštenje zemalja Kvinte da bi Srbima na Kosovu trebalo omogućiti da glasaju na referendumu, kao što je to i ranije bila praksa.

Zuljfaj je ocenio da je “ustaljena praksa bila loša praksa, kojom je ilegalnim stranim strukturama dozvoljeno da slobodno deluju”.

Podsećamo, Kvinta je izraz za nezvaničnu grupu najmoćnijh zemalja članica NATO, koju čine SAD, Velika Britanija, Nemačka, Italija i Francuska.

8 COMMENTS

 1. Kako sad od jednom zar nije Kosovo deo Srbije kako nezavisna drzava ja tek sad ne razumem ništa
  Takozvana:

  Drzava
  Precednica
  Premijer
  Ambasadori
  Prelazi
  Ustav
  Carina
  Parlament
  Zakoni
  Zatvor
  Policija
  Vojska
  Zdravstvo
  Sup
  Sud
  Opštinee
  Narod

  Zar sve ovo nije takozvano Dačiču ti si prvi reko nije vrat nego šija objasnite sad narodu Zaplenjena 2 Kamiona sa materijalom za referendum u Takozvanom prelazu Merdare od strane Policije takozvanog Kosova uhapšen oficir za vezu i 2 vozača kamiona šta je sad Vičiču nema nikoga gdesi nema ovi čute da da nema halo šta sad najbole ja da krenem za Beograd tamo da glasam šta je sigurno sigurno daju pare za put 120 e po glasaču poneču zenu i decu 600 evriča plačen hotel i sendviči upss i čaj šumski idemo na vikend gass.

  • Sta bre znaci ako ja stavim tablu mom dvoristu to je to. Sanjajte malo. A kod Dodika se bunite. Nece moci vise ….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here