Lacio tera Lorika Canu?

0

Uvek u centru pažnje: Lorik Cana (desno)
 

 

Rimski list "Mesađero", tradicionalno zainteresovan za događaje u Romi i Laciju, ovog petka objavio je da će kapiten Albanije i igrač Lacija, Lorik Cana, biti udaljen iz fudbala namanje šest meseci, a možda i celih 18.

 

"Mesađero" navodi da će UEFA na taj način kazniti Canu, koji je pesnicom udario jednog od navijača koji su uleteli u teren tokom utakmice Srbija – Albanija, prekinute u 41. minutu, u utorak uveče. U slučaju da Cana bude kažnjen, suspenzija bi se odnosila i na klub i na reprezentaciju.

 

List ovaj slučaj poredi sa napadom Zvonimira Bobana na policajca, davne 1990. godine, tokom nemira na "Maksimiru" i prekinute utakmice između Dinama i Crvene zvezde. Boban je tada kažnjen sa devet meseci zagrane igranja.

 

"Mesađero" navodi da će Lacio, u slučaju takvog ishoda "suđenja" u Nionu, raskinuti ugovor sa Canom i potražiti novog igrača na njegovoj poziciji. List navodi i da će Srbija i Albanija odigrati nov meč, pred praznim tribinama, od početka.

 

Fudbalski savez Srbije, navodno, biće kažnjen odigravanjem najmanje dve, a možda i tri utakmice pred praznim tribinama, što znači da nećemo moći uživo da gledam "orlove" do kraja kvalifikacija za EURO 2016, dok će Albanci skupo platiti (u novcu) diverziju dronom i isticanje fašističkih simbola.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here