Lalatović: Ako nijedan od tri nije bio penal, nek’ me doživotno suspenduju iz fudbala!

0

Kivan na arbitra Santrača: Nenad Lalatović
 

Uzavrela krv posle 0:0 na stadionu Mladost u Kruševcu. Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović vrlo je nezadovoljan. Ne samo zbog rezultata, već pre svega zbog suđenja Dejana Santrača pod Bagdalom.

"Sudija nije bio fer. Ono što vidi – treba i da svira! I to je to", kategoričan je Lalatović misleći na tri sporne situacije u kojima su, smatraju Beograđani, oštećeni za čiste jedanaesterce.

"Sudija je svirao penal za Napredak, u redu, čim je pokazao na belu tačku, poštujem kriterijum u toj situaciji. Ali, isto tako u prvom poluvremenu, Vukan Savićević je bio u istoj situaciji ali sudija nije pokazao na belu tačku, što znači da nije bio isti kriterijum za nas i za njih. Ja znam da on nije želeo da svira penal za Crvenu zvezdu i razumem da je teško svirati penal pred kraj utakmice, ali ti ljudi moraju da shvate da mi ne postojimo zbog njih, nego oni zbog nas. Moji igrači, ja, naša deca i naše porodice živimo od ovoga. Ukoliko se ispostavi da nije bio nijedan jedanaesterac za Crvenu zvezdu u svim spornim situacijama koje sam naveo, pristajem da me doživotno suspenduju iz fudbala. Ali, ukoliko je bilo penala za Zvezdu, neka on prihvatni doživotnu suspenziju".

 

Lalatović, pak, nije želeo previše da komentariše crveni karton koji je on zaradio posle žustre verbalne rasprave sa domaćom publikom.

"Ne želim ništa da komentarišem. Napravio sam korak u teren i izbačen sam", ostaje zakopčan Lalatović.

 

Što se tiče penala, na internetu za sada postoje snimci dve sporne situacije. Šta kažete? Penali ili ne? Inače, kako se nezvanično saznaje čelnici Zvezde uvereni su da Santračeve odluke imaju svoju pozadinu, te da nije u pitanju slučajnost, već režiran scenario. Za sada, niko iz kluba nije želeo javno da govori o tome, ali se za naredne dane očekuje zvaničan stav.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here