Obećao sa ljudima koji su zaposleni da ću dati sve od sebe da dobiju šta im se duguje jer 21. vek je i svako treba normalno da dobije platu, rekao je danas trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović.

– U ovom trenutku uprava kluba je dala jedan deo od svega toga, dobili smo tri premije i jedan deo igrača, negde oko 10 ljudi, dobili su nagrade za kup takmičenja, ali ostalo je ono što je najbitnije, plate. Nadam se da će to da se isplati – istakao je Lalatović na konferenciji za medije.

On je čestitao Dragoljubu Samardžiću na izboru za predsednika kluba i pozvao ga da do četvrtka, kada ekipa ide na zimsku pauzu, isplati sva dugovanja prema igračima, ali i zaposlenima u klubu.

Vojvodina sutra gostuje Spartaku, a Lalatović ističe da očekuje tešku utakmicu protiv jako kvalitetnog tima.

– Dosta su efikasni, postižu puno golova, imaju jako brze igrače, pogotovo po krilnim pozicijama. Imaju mozda najbolju polukontru i kontru, ali im neću dozvoliti da njihovo najbolje oružje upotrebe protiv nas. Ovo je derbi severne Srbije – rekao je Lalatović i dodao da ne može da računa Topića, Saničanina i Bojića, dok su Vukadinović i Simić pod znakom pitanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here