Lampard potvrdio da napušta Čelzi!

0

 

Frenk Lampard definitivno zatvara veliko poglavlje u karijeri! Posle 13 dugih godina na Stamford Bridžu odlučio je da napusti Čelzi 30. juna, kada mu i zvanično ističe ugovor sa klubom. Super Frenki, jedan od najboljih igrača u istoriji Plavaca iz Londona odlučio je da ne prihvati uslove koje mu je klub ponudio (jednogodišnji ugovor i drastično smanjenje plate) i tako stavio tačku na sve spekulacije koje su kružile nedeljama unazad.
“Kada sam stigao u ovaj fantastični klub pre tačno 13 godina nisam mogao ni da sanjam da ću proživeti i doživeti toliko prelepih momenata prepunih radosti. Nisam mogao ni da pretpostavim da ću deliti svlačionicu sa toliko fenomenalnih igrača. Ovaj klub je postao deo mog života i zahvalan sam svima koji su mi pružili šansu“, stoji u delu Lampardovog saopštenja.

 

Prekaljeni vezista se trenutno nalazi sa reprezentacijom Engleske na pripremama za Mundijal u Brazilu, a uveliko traži i novi klub. Najozbiljniji kandidat je novoformirani klub Njujork Siti, u vlasništvu šeika Mansura (vlasnik Mančester Sitija), koji je spreman da Lampardu ponudi gotovo identične uslove kao u Čelziju.

Ali, jedini problem je to što će ekipa Njujorka novu sezonu startovati marta 2015. godine, zbog čega bi 35-godišnji vezista mogao da pronađe i kratkotrajni angažman, sa strane…

 

Podsetimo, Čelzi je već krenuo u potragu za naslednikom Frenka Lamparda, a najbliži tom mestu trenutno se nalazi Sesk Fabregas, o čemu smo vam već pisali.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here