Lazetić: Nisam povređen, ali neka igraju mlađi

0

 

Kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić rekao je da ga je iznenadila izjava Radovana Ćurčića da ga zbog povrede nije uvrstio u tim za prijateljski duel sa Japanom.

"Začudio sam se kad sam pročitao izjavu da sam povređen i da me zato nema na spisku… Sam put u Japan nije problem, jer ja zaista smatram da takvo iskustvo treba da stiču mlađi… Ipak, moram da kažem da je podatak o mojoj povredi velika neistina", rekao je Lazetić i dodao.

 

"Naravno da bi mi bila ogromna čast da igram za ‘Orlove’, ali smatram da nije neka šteta ako ne budem deo tima, jer treba davati više šansi mlađim igračima. U tome leži budućnost srpskog fudbala", rekao je Lazetić.

 

Kapiten tima sa "Marakane" ističe da Zvezda ima sjajne mlade fudbalere, koji mogu da naprave odlične inostrane karijere.

 

"Naša ekipa ima dosta talentovanih mladih ljudi, to treba negovati i pružati im priliku da zaigraju u nacionalnom timu i da na taj način skrenu pažnju inostranih skauta na sebe. Srbija je zemlja koja je bogata talentovanim fudbalerima i to je ono na šta svi treba da budemo ponosni", zaključio je Nikola Lazetić.

 

"Crveno-beli" su na prvom mestu u Jelen super ligi sa 55 bodova, dva više od večitog rivala Partizana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here