Lažni spasioci u Obrenovcu

0

Obrenovac pod vodom (Foto: Arhiva)
 

Tako je Kokan Manasijević postao medijska zvezda svojom ulogom u spasavanju građana, ali sa druge strane postoji sumnja i da je ovu situaciju zloupotrebljavao.

– Naime, u njegovom stanu je živeo Zoran V. (37), koga smo uhvatili dok je krao iz praznih domova Obrenovčana. Kada smo došli u taj stan našli smo kameru za video-nadzor, veliku količinu hrane i kućnih potrepština, ženske cipele i vazdušnu pušku. Sada proveravamo da li je Zoran V. sam počinio krađe ili je i Manasijević znao za to – nezvanično kažu u policiji.

 

Narkomani upali u stan dilera

Haos koji je vladao u Obrenovcu, nije smetao narkomanima da pokušaju da to iskoriste za sebe. Kako saznajemo, trojica narkomana došli su do stana njihovog narko-dilera u Obrenovcu u nameri da ga opljačkaju. Međutim, to je sprečila policija koja ih je privela, a u stanu su nađena tri kilograma narkotika.

Ubrzo po hapšenju Zorana V. pretresen je i stan u kome živi Manasijević.
– Iako zvanično nije zaposlen, u stanu smo našli 3.500 evra. Njegova baba je rekla kako su to njene pare, ali mi sumnjamo u to. On je odranije poznat i sumnjamo da se bavio zelenašenjem i preprodajom narkotika – dodaju u policiji za "Vesti".

I Mirsad Trebinjac, koji je proteklih dana zbog zasluga u spasavanju građana postao zvezda Jutjuba i televizije, osoba je koja je odavno poznata policiji.

– On je osuđivan za drogu, sumnjičen je za pucanje na policiju, često smo imali problema sa njim – dodaje izvor "Vesti".

Ministarstvo unutrašnjih poslova najavilo je oštre kazne za sve koji su koristili ovu situaciju za krađe i pljačke.

– Sada proveravamo da li su neki od onih koji su se predstavljali kao spasioci u stvari koristili to da bi krali. Na kraju krajeva, ko će šta smeti da kaže za njih kada se sada prikazuju kao spasioci Obrenovca – kažu naši izvori.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here