Lazović: Žao mi je što nisam bolje poznavao Boru Todorovića

0

Danko Lazović
 

Za plasman u treće kolo kvalifikacija u Ligu šampiona, ali i za – Boru Todorovića. Napadač Partizana Danko Lazović objasnio je da je dva gola u prvom meču sa HB Toršavnom posvetio preminuloj legendi našeg glumišta i dodao da je ispod dresa nosio majicu sa njegovim likom iz poštovanja prema činjenici da je reč o čoveku koji je bio privržen klubu iz Humske 1.

 

Lazović je na pomenutom susretu bio dvostruki strelac, ali se, zbog odluke čelnika crno-belih da igrači ne daju izjave u miks zoni, oglasio tek posle revanša na Farskim Ostrvima, gde je,takođe, zatresao mrežu u pobedi 3:1.
”Boru sam upoznao nedavno i prva stvar koju me je pitao bila je: šta ima novo u našem Partizanu. On je glumačka legenda, veliki partizanovac i zaista mi je žao što ga nisam bolje poznavao. Zato sam odlučio da na majici imam njegov lik i pobedu sam posvetio njemu”, rekao je Lazović.

 

Na istoj utakmici, Danko je posle golova jasno gestikulirao prema zapadnoj tribini, kao da želi nekome iz gledališta da odgovori na prozivke…
”Onaj kome je to bilo upućeno će se preponati. To je sve što bi trebalo da se kaže”, dodao je Lazović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here