Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović najavio je da će klub brzo objaviti ime novog sportskog direktora, a po svemu sudeći, to će biti košarkaška legenda Zoran Savić.

Kako saznaju Vesti, nekadašnji proslavljeni reprezentativac preuzeće funkciju u crno-belima od Nikole Lončara koji je posle loših rezultata tima ove sezone smenjen sa funkcije sportskog direktora.

Na upražnjeno mesto, dolazi legenda srpske košarke, čovek koji je sa Juboslavijom osvajao Svetsku titulu 1990, kao i tri zlatne medalje na Evropskim prvenstvima, u Italiji 1991, Grčkoj 1995. i Španiji 1997, kao i olimpijsko srebro u Atlanti 1996.

Savić je tokom bogate karijere nosio dresove Jugoplastike, Barselone, PAOK-a, Real Madrida, Virtusa, Efesa, Barselone i Skipera iz Bolonje. Bio je i MVP Fajnal fora Evrolige 1998. godine.

Nedavno je Ostoja Mijailović najavio dolazak novog sportskog direktora, a izbor je pao na Zorana Savića. U Humskoj veruju da će Savić uspeti da pokrene ekipu, a pre svega da napravi dobru osnovu za povratak kluba na staze stare slave.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here