EPA
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da smo danas na GS UN u Njujorku, iako je usvojena rezolucija o Srebrenici, pokazali kako se bori za Srbiju, jer zemlje sa više od dve trećine stanovništva u svetu nisu glasale za rezoluciju.

Zahvalio je svima koji su učestvovali u toj odbrani Srbije.

– Hvala im na ogromnoj borbi. Kao što vidite, ovo je pre svega veliko iznenađenje, gotovo zaprepašćenje za mnoge u sali u UN. Videli ste na početku koliko će to podela da izazove – rekao je Vučić.

Naglasio je da je ponosan na Srbiju.

– Jer ovoliko glasova, kada Amerikanci, Rusi, bilo ko da predlaže ne mogu da dobiju, koliko je Srbija dobila po nemogućoj temi za nas. Iako pogledate taj raspored, u broju stanovnika, više od dve trećine stanovnika zemaljske kugle je bila na našoj strani –  rekao je on.

5 COMMENTS

  1. maki 21.05.2024. at 19:42
    SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!! REZOLUCIJA ĆE BITI IZGLASANA.

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA! REZOLUCIJA ĆE BITI IZGLASANA!!!

  2. Svaka čast za lavovski borbu. Međutim ne vredi kad je krupni kapital u igri. Svaka čast Viktoru Orbanu. Sad svi na odmor u Mađarsku a u Crnu Goru nikako.

  3. Madjarska ima lepo jezero i kao i Srbija lepi , mutni Dunav. Lavovska borba je bila obicna kozmetika i promocija samog sebe.

  4. svaka cast za presednika vucica ovi sto pisu da nije tako oni su teli da imaju pecat na celu ko genocidan narod i ako nije bio treba da im bude sramota.svi koji idu na godisnji odmor u crnu goru treba da se zapitaju sta misli crnogorci o njima ovo nije prvi put da su nabili noz u ledja srbiji priznali kosovo sad glasali za rezoluciju oni su neprijatelji srpskog naroda.treba mandic i svi koji su u vlade da napuste te kvazi funcije i da se ide na nove izbore

  5. Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here