Let i uživanje uz najbolju muziku

0

Foto: Ilustracija

 

Naime, u saradnji sa vodećom svetskom muzičkom kompanijom, Universal Music Group, putnici na letovima Turkish airlines-a biće u prilici da uživaju u atraktivnim muzičkim sadržajima uključujući najnovije hitove, kompletne albume i muzičke spotove najpoznatijih svetskih muzičara.

 

Reč je o muzičkoj platformi “Moja muzička planeta” (“My Music Planet”) koja će putnicima omogućiti specijalno pripremljene sadržaje uključujući audio i video listu pesama, tizere, snimke koncerata, muzičke vesti i ekskluzivne snimke iza scene. Pored toga, ljubitelji muzike će imati priliku da preslušaju i najnovije albume iz jedinstvene biblioteke Universal Music Group-a.

 

Posle globalne medijske kampanje za koju je Turkish airlines angažovao verovatno najpoluranije sportiste današnjice, fudbalera Lionela Mesija i košarkaša Kobija Brajanta, uz novu platformu i poznati svetski muzičari će se uključiti u promociju. Svakog meseca, jedna muzička zvezda biće imenovana za “Umetnika meseca” (“Artist of the Month”), i tom prilikom će predstaviti najatraktivniju destinaciju za taj mesec kroz jedinstveni video snimak.

 

Ono što će svakako biti najzanimljivije za sve putnike je i podatak da će tokom letova moći da učestvuju u takmičenju u kojima će moći da osvoje vredne nagrade koje uključuju VIP aranžmane za najekskluzivnije muzičke spektakle na svetu. Ponuda uključuje povratne avio karte, smeštaj u hotelu sa 4* i mnoga druga VIP iznenađenja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here