“Ljajić beskoristan, bolje će nas zastupati Srbin”

0
Sulejman Ugljanin
 

– Kad kažemo da je položaj Bošnjaka u Srbiji težak i da je velika nezaposlenost odgovaraju nam da imamo ministra Bošnjaka u Vladi Srbije, a mi nikakve koristi od toga nemamo, treba nam neki čestit Srbin koji bi brinuo o Bošnjacima – naglasio je Ugljanin koji je, osim što je poslanik i predsednik SDA, i predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća.

– Ugljanin je baš mnogo uradio dok je bio u Vladi Srbije i na čelu Novog Pazara, ni česmu nam nije napravio, ali nam je ostavio 11 miliona evra duga od kojeg ni danas ne možemo da se oporavimo – odgovorio je juče Rasim Ljajić.

Zanimljivo je da su odnosi Ugljaninove SDA i Ljajićeve SDP promenljivi i da su se menjali zavisno da li su lideri dve najjače stranke u Sandžaku bili u vlasti ili opoziciji, bilo je i "totalnog rata", sa ranjenima i jednim poginulim, ali i perioda lepe saradnje dok su "sve zaboravili" i u jednom periodu zajedno vršili vlast u Novom Pazaru, a potom i u Sjenici. Dvojicu lidera svojevremeno je mirio sadašnji turski premijer Ahmet Davatoglu i bivši predsednik Srbije Boris Tadić.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here