Ljajić: Pretres Mladićeve kuće nije predstava za Hag

0

Ljajić je za "Studio B" odbacio i navode medija da je pretres bio "još jedna predstava za Hag" rekavši da Srbiji takve predstave nisu potrebne.

 

Prema njegovim rečima, akcija 23. februara u beogradskom naselju Banovo brdo nije za cilj imala hapšenje Maldića, već potragu za materijalim dokazima koji mogu dovesti do njega ili poslužiti kao dokaz u budućem procesu.

Pretres mladićeve kuće nije nikakva predstava za Hag: Rasim Ljajić

"Tačno je da nije tražen Mladić, ali svaki i najmanji materijal može koristiti i mi smo i ranijim potragama dolazili do vrlo značjanih dokaza i materijala koji će biti korišćeni", rekao je on.

 

Govoreći o radu službi koje su angažovane na lociranju haških optuženika, Ljajić je rekao da ima apsolutno poverenje u njihovu kompetentnost, i dodao da veruje da će i sledeći izveštaj glavnog tužioca Tribunala u Hagu Srža Bramerca biti pozitivan.
 

U odlučnost Srbije da reši pitanje saradnje sa Hagom niko ne sumnja, naše službe su prosle godine dobile sva priznanja za svoj rad, a ni opozicione stranke više ne dovode u pitanje saradnju Srbije sa Tribunalom u Hagu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here