Twitter/ym-vesti
Dejan Lutkić i Vojin Ćetković

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih glumačkih parova na domaćoj javnoj sceni.

Njihova ljubav krunisana je rođenjem ćerki bliznakinja, koje su nazvali Vera i Mila, a njih dvoje uvek ističu da im je porodica najvažnija. Njihov brak može poslužiti za primer, a zanimljivo je da nije u pitanju bila ljubav na prvi pogled.

Upoznali su se na snimanju filma “Zona Zamfirova”, a malo ko je pomislio da će se među njima dogoditi varnice jer su tada oboje imali partnere.

Poznanstvo iz “Zone” pretvorilo se tokom snimanja drugog zajedničkog filma “Pljačka Trećeg rajha” u blisko prijateljstvo.

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, a onda je pretočili u brak koji su krunisali mezimicama Verom i Milom.

Pre nekoliko godina gostujući u emisiji “Balkanskom ulicom”, Vojin Ćetković se prisetio trenutka kada je prvi put ugledao Slobodu na snimanju.

– Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao, lepa je, ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio – govorio je Vojin.

– Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala – kroz smeh je poručio tada Ćetković.

Svoj brak su gradili na ljubavi i poverenju, a skandali nisu njihov zaštitni znak, pa se trude da privatni život koliko je moguće drže dalje od očiju javnosti…

– Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se s time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom – rekla je ranije za “Gloriju” Sloboda.

Ona smatra da su sastavni deo jednog ljubavnog odnosa i napetost, kao i male svađe.

– Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno – rekla je o odnosu sa mužem Sloboda Mićalović, kojoj razlika u godinama između njih nimalo ne smeta.

– Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju – rekla je glumica, koja je 12 godina u srećnom braku sa Vojinom.

Prema njim rečima, porodica je nešto iz čega se sve uči, to je koren društva.

– Vaspitavana sam da je porodica izuzetno važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu – kazala je Sloboda.

Njihove mezimice Mila i Vera pokupile su od roditelja najbolje osobine, no Ćetković sebično priznaje da su one njegova kopija…

– Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, onda onde na babu… Ali one su, pre svega, svoje – ispričao je glumac za “Bazar”.

On je istakao i da je veoma ponosan na njih, između ostalog i zbog toga jer im materijalne stvari nisu važne.

– Moje ćerke idu u dobru školu i imaju odlično okruženje. Niko iz njihove škole ili odeljenja ne odudara po nekim merilima. Nemaju odnos prema tome ko koji telefon nosi. Vrlo sam zadovoljan njihovim ukusom. Obe idu u muzičku školu, tako da se i tu baždare i formiraju – istakao je Ćetković.

Vojin ranije nije krio, i kad su ćerke bile male, da je dosta učio od njih.

– Počeo sam mnogo da učim od svojih ćerki, imam ih dve. Jedna prilično liči na mene, mentalno i fizički. Shvatio sam i ko sam i šta sam i kako razmišljam, koliko sam emotivan, koliko nisam, koliko sam tvrdoglav, samo gledajući njih dve i prepoznajući njihove osobine – ispričao je Vojin.

1 KOMENTAR

  1. Sloboda i
    Vojin,
    Bog ih blagoslovio!
    Da zauvek ostanu i budu srecna porodica,sa svojim kcerkama.
    Zivi,zdravi,srecni bili!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime