Lična arhiva
Trener Sinđelića Goran Lozanovski

Trener fudbalera Vestgejt Sinđelića Goran Lozanovski obavezao se da će i naredne sezone nastaviti da vodi prvi tim srpskog kluba, koji je preuzeo u ovogodišnjoj, nezavršenoj sezoni.

Takmičenje u svim ligama u Viktoriji je prevremeno okončano posle dve trećine odigranih mečeva i ni u jednoj ligi nisu dodeljena zvanja šampiona, niti je bilo promocije u viši rang i ispadanja.

Fudbaleri Sinđelića su sa trenerom Lozanovskim posle četrnaest odigranih utakmica zauzimali drugu poziciju na tabeli Druge državne lige Viktorije, sa samo bodom manje od lidera Hjum Junajteda i bili su na pravom putu da konačno ostvare zacrtani cilj i vrate se u prvoligaško društvo, gde su i proveli najviše sezona od osnivanja.

Kako su Džimi Gacovski i Ivan Košutić bili u ulogama pomoćnika prvog trenera u prethodnim sezonama, oni su se obavezali da i dalje nastave saradnju sa Sinđelićem, tako da je stručni štab ostao nepromenjen za sezone 2022.

Vestgejt Sinćelić će i dogodine postaviti prioritet povratak kluba u Prvu državnu ligu Viktorije, a u narednom periodu treba očekivati i kompletiranje tima koji će biti konkurentan za osvajanje titule.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here