Mačvan: Ja u Partizanu? Nema ništa od toga!

0

Ne vraćam se u Partizan: Milan Mačvan, bivši reprezentativac Srbije
 

Košarkašku javnost uzburkao je aber da će Milan Mačvan ponovo obući crno-beli dres prvaka Srbije. Navijači Partizana ponadali su se da je period zatišja u prelaznom roku prošlost i da bi to mogla biti najava stvaranja tima koji bi i pored velikih finansijskih problema vratio klub u Evroligu. Ipak, ako je verovati izjavi igrača datoj Kuriru, te price su bez osnova.

“Ma nema od toga ništa, nemojte nepotrebno da trošite prostor u novinama za takve gluposti”, rekao je krilni centar koji je prethodne dve sezone proveo u Galatasaraju, a trenutno je bez kluba.

 

Mačvan je za Partizan igrao u sezoni 2011/12. i osvojio je ABA i domaću ligu. Šampion Srbije još uvek nije isplatio sva dugovanja prema nekadašnjem MVP-u Svetskog juniorskog prvenstva, a zbog "gospodskog ponašanja" u tom slučaju nedavno ga je pohvalio i trener Duško Vujošević.

“Ne znam ko je pustio tu informaciju, ali nije bilo nikakvih razgovora i do toga zaista neće doći. Nasmejali ste me tom informacijom i ulepšali mi dan”, raspršio je Milan Mačvan svaku nadu navijača Partizana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here