Majstori igre

0

Na samom početku programa, učesnike i publiku su pozdravile šarmantne voditeljke Jelena Pavlović i Anđela Cmiljanović. Onda su prvi na scenu izašli domaćini da bi premijerno izveli koreografiju iz istočne Srbije koju je pripremio njihov novi koreograf Nenad Obrenović. Kažu da su je specijalno za ovu priliku uvežbavali puna tri meseca, ali i da se isplatilo. Dokaz je bilo oduševljenje u sali sa kojim je primljena ova nova postavka.

ŠKOLSKE DRUGARICE: Tijana Prodanović i Jelena Marsenić

Folkloraši iz Beograda su potom pokazali svoje majstorstvo u nadigravanju, a zemljaci iz publike su ih spontano pozivali na bis.

PREMIJERA: Igre iz istočne Srbije

Radost je bila obostrana, sa mnogo emocija, ali i nostalgije za rodnim krajem koju nije skrivala većina prisutnih. Program je potrajao puna tri sata, a veselje zbog gostovanja ovakvog ansambla iz Srbije – još duže.

Lepe Beograđanke

Za igre iz Šumadije publika je s pravom pomislila da su savršenstvo koje se ne može nadmašiti, a onda su iste ocene izricali i za igre iz Vojvodine, Pomoravlja, Niša, Kruševca…

Igrački par iz zavičaja

Uzorni domaćini bili su članovi uprave društva: Zdravko Ašanin, Gordana Tejić i Stevo Spasojević. Oni su gostima predali zahvalnicu koju je primio njihov prvi čovek, Milan Andrejanić. On je inače u nekoliko navrata boravio u Usteru i postavljao koreografije, a sa istim šarmom to sada nastavlja njegov kolega Nenad Obrenović.
 

– Osećamo se ovde među zemljacima kao kod da smo kod kuće. Sve je u bratskom tonu i u znaku ljubavi, a ja vam obećavam da ćemo nastaviti da negujemo i proširujemo našu saradnju, rekao je Andrejanić pozdravljajući prisutne i zahvaljujući domaćinima na srdačnom dočeku i na tome kako su ugošćeni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here