RTS
Detalj iz serije "Mama i tata igraju se rata"

Posle velikog uspeha filma “Realna priča” u bioskopima od 17. oktobra, a na RTS-u premijerno serija pod nazivom “Mama i tata se igraju rata”. 

U deset epizoda junaci serije u novim životnim situacijama.

Urbana melodrama o problemima mladog bračnog para Realna priča koja nas je nasmejala i raznežila, bila je uvertira u seriju.

Sve što smo videli u filmu nastalom po motivima priče Miroslava Momčilovića, reditelj i glavni glumac Gordan Kičić šarmantno, ubedljivo i nepretenciozno pretočio je u prvih pet epizoda.

– Ovo je jedna komplikovana porodična priča ispričana kroz jednu duhovitu prizmu, laganu ljudsku, sa puno ljubavi bez osuđivanja istih, i nekako radosti života – rekao je Gordan Kičić, kreator serije.

Svojevrstan hibrid drame i komedije i u preostalih pet epizoda serije Mama i tata se igraju rata, s potpisom reditelja Vladimira Tagića. Biće novih likova i do sada neviđeno raslojavanje priče o ne baš uspešnom sredovečnom glumcu Veljku i uspešnom arhitekti, kao i njihovim dobrim i lošim životnim odlukama.

– Te stvari funkcionišu uporedo i humor i drama i teške stvari i smešne i vrlo apsurdne stvari. I mislim da su to i glumci prepoznali – rekao je Vladimir Tagić, reditelj.

– Mislim da će ova serija da se svidi ljudima, da će je publika voleti baš zato što imamo neke svakodnevne probleme gde će svako moći da se poistoveti sa nekim od njenih junaka – istakla je glumica Nina Janković.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here